Izvedba sistemov tehničnega varovanja poteka po predhodnem dogovoru z naročnikom in natančni opredelitvi opreme in izvajalca del. Naša tehnična služba predlaga strankam opremo tehničnega varovanja in idejne rešitve glede na potrebe posameznika oziroma organizacije. Z usposobljenimi in izkušenimi varnostnimi tehniki tako ponujamo neposredno izvedbo videonadzorih, protivlomnih in požarnih sistemov ter njihovo vzdrževanje.Protivlomni sistem


Protivlomni sistem je namenjen preprečevanju in zaznavanju vlomov ter obveščanju v primeru potrebe po posredovanju. Zagotovimo izvedbo celotnega projekta, od projektiranja in dobave opreme do montaže in vzdrževanja sistemov. Uporabljamo opremo priznanih proizvajalcev, ki zagotavljajo kakovostno delovanje sistema.
Elektronska naprava po ustrezni komunikaciji o vlomu obvesti operaterja v varnostnonadzornem centru, ta pa informacijo posreduje mobilnim intervencijskim skupinam, ki ukrepajo v najkrajšem možnem času.Požarni sistem

Da bi preprečili eno izmed najhujših nevarnosti za premoženje naših strank, z usposobljenim kadrom v skladu z zakonodajo in strogimi standardi izvedemo certificirane požarne sisteme, ki jih tudi ustrezno vzdržujemo.

Videonadzorni sistemi

Uporabljajo se za nadzor zunanjosti in notranjosti varovanega objekta. Sistemi so lahko samostojne rešitve ali dopolnilo protivlomnega varovanja. Kupce zadovoljimo z opremo visoke kakovosti, strokovno idejno rešitvijo ter s hitro in kakovostno izvedbo.

Aktualno